nedelja, 27. september 2015

SOŽALNICA- #septemberski mesečni izziv #ustvarjalni dotik

 Vse je enkrat prvič. Prvič sem izdelovala sožalnico in UPAM,da jih bo čim manj.
Narejena je v 3D učinku.

Z njo sodelujem v septemberskem mesečnem izzivu ustvarjalni dotik.





Na sožalnici sem uporabila meni najljubšo kovinsko šablono iz trgovine ustvarjalni dotik http://www.ustvarjalnidotik.si/kovinska-sablona-a2-curved-bordes-one-spellbinders-s5-180.html#.Vgfl7pfLLaQKovinsko šablono A2 Curved Bordes One, Spellbinders S5-180.
Za okvirjanje napisa na sožalnici sem uporabila šablono  Spellbinders Statety Circles in skrito pod njo šablono krog http://www.ustvarjalnidotik.si/kovinske-sablone-spellbinders-standard-circle-small-sbs4-116.html#.Vgfn2JfLLaQ.
Da pa le ni čisto povsem prazna, sem jo obogatila z cvetom in papirnatimi listki  http://www.ustvarjalnidotik.si/10-zelenih-papirnatih-listov-scrap-300608.html#.Vgfo65fLLaQ.


3 komentarji:

  1. Zelo mi je všeč 3D efekt, ki si ga uporabila na različne načine. Super! Hvala za sodelovanje v našem izzivu, pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja,3D efekt naredi voščilnico popolnoma drugačno,zato sem to tudi uporabila. Rada imam 'drugačne' voščilnice ;-) upam da mi uspe narediti še kakšno in z njo sodelovati na izzivu! Se veselim sodelovanja z vami :-D

      Izbriši